Servicii profesionale de gazduire web, gazduire conturi reselleri, gazduire servere virtuale private si inregistrare domenii

Platforma de virtualizare

OpenVZ

OpenVZ este o platforma de virtualizare bazata pe containere, pentru Linux.

Aceasta creaza multiple instante sigure, izolate (cunoscute sub termenul de VPS) pe un server fizic, asigurandu-se ca aplicatiile nu intra in conflict. Fiecare VPS ruleaza exact ca un server de sine statator.

Un container poate fi restartat independent, avand acces root, adrese IP, resurse alocate individual (CPU, memorie, spatiu HDD, procese).

OpenVZ este o tehnologie de virtualizare complet scalabila, cu un nivel de consum al resurselor extrem de redus. Utilizarea acesteia imbunatateste eficienta, flexibilitatea si calitatea serviciilor in mediul enterprise.

De asemenea, utilizarea unei platforme de virtualizare este benefica si pentru siguranta datelor, backup-urile fiind realizate mai usor si mai rapid. Aplicatiile rulate in acest mediu nu mai sunt dependente de platforma hardware.Toate preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA (19%). Plata se realizeaza in lei, la cursul BNR din data emiterii facturii.
Va rugam sa cititi termenii si conditiile si politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal inainte de plasarea unei comenzi.
Serviciile marcate ca nelimitate se pot folosi in limitele spatiului si traficului specifice fiecarui pachet.
Copyright © 2023 SC topcode SRL. Toate drepturile rezervate.