Servicii profesionale de gazduire web, gazduire conturi reselleri, gazduire servere virtuale private si inregistrare domenii

Parteneriat CloudFlare

CloudFlare

CloudFlare poate accelera si proteja orice site.

Traficul generat de site-urile care fac parte din CloudFlare este rutat prin intermediul retelei CloudFlare, retea distribuita la nivel global. Astfel se obtine un timp de incarcare mai bun, continutul fiind servit de pe serverul cel mai apropiat de vizitator. De asemenea, orice amenintare este limitata, traficul care ajunge catre serverul de gazduire fiind economisit.

Configurarea acestui sistem dureaza mai putin de 5 minute. Fiind parteneri CloudFlare, in contul de cPanel exista un buton pentru activarea acestuia. In cazul in care esti nemultumit de utilizarea acestui sistem, dezactivarea se realizeaza la fel de usor.

Utilizarea acestui serviciu este complet gratuita pentru toate conturile de gazduire web.

Pentru mai multe informatii despre modul de functionare, te invitam sa urmaresti prezentarea de mai jos:

Toate preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA (19%). Plata se realizeaza in lei, la cursul BNR din data emiterii facturii.
Va rugam sa cititi termenii si conditiile si politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal inainte de plasarea unei comenzi.
Serviciile marcate ca nelimitate se pot folosi in limitele spatiului si traficului specifice fiecarui pachet.
Copyright © 2023 SC topcode SRL. Toate drepturile rezervate.