Servicii profesionale de gazduire web, gazduire conturi reselleri, gazduire servere virtuale private si inregistrare domenii

Despre cPanel

cPanel / WHM este o interfata grafica usor de utilizat, prin intermediul careia se configureaza functiile contului de gazduire.


cPanel

Acest panou este utilizat de catre proprietarii conturilor de gazduire.


Administrare e-mail


Aceasta interfata se utilizeaza pentru crearea de casute e-mail. Conturile sunt accesibile prin protocoale standard (POP, IMAP, SMTP), cu sau fara SSL. De asemenea exista suport pentru notificari PUSH, permitand livrarea rapida de e-mailuri pentru utilizatorii de dispozitive mobile.

cPanel ofera multipli clienti web de accesare a casutei de e-mail (Horde, Roundcube, SquirellMail). Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a-si accesa contul prin intermediul oricarui browser web, putand de asemenea sa-si configureze optiuni de genul e-mail forwarding sau auto-responder.

Pe langa posibilitatea generarii de conturi de e-mail, se pot crea e-mail forwarders, care expediaza mesajele primite catre o alta adresa.


Administrare baze de date


Gestionarea bazelor de date este extrem de usoara si intuitiva. Toate sarcinile necesare, de la crearea de baze de date noi pana la editarea tabelelor si a continutului se pot realiza prin intermediul a cPanel.


Administrare backup-uri


Din cateva click-uri se poate realiza o copie de siguranta completa a contului de gazduire, incluzand fisiere, e-mailuri si baze de date. Acestea se pot downloada pe computerul propriu sau trimite catre un alt server prin intermediul protocoalelor FTP sau SCP.


Administrare domenii


Prin intermediul panoului de control se pot:
 • gestiona subdomenii
 • adauga domenii suplimentare domeniului principal
 • adauga domenii suplimentare pentru gazduirea de site-uri multiple


Administrare fisiere


Prin intermediul cPanel se pot:
 • transfera fisiere prin File Manager
 • transfera fisiere prin drag and drop utilizand Web Disk
 • utiliza metode traditionale de transfer fisiere (FTP, SFTP, FTPS)
 • crea conturi FTP cu anumite restrictii optionale


Statistici cont


Este disponibila o gama larga de statistici web, care includ dar nu se limitea la numarul de vizitatori ai site-ului sau rapoarte legate de e-mailurile expediate. Aplicatiile utilizate pentru acestea sunt Webalizer, Analog Stats si AWStats.


Contul demonstrativ al interfete se poate accesa printr-un click aici.WHM

Ca proprietar al unui cont de reseller sau ca detinator al unui VPS cu panoul de control cPanel aveti acces la panoul de administrare al conturilor.


Administrare pachete


Se pot defini propriile pachete de conturi. Astfel, acestea vor restrictiona accesul la resursele serverului in functie de:
 • spatiul alocat
 • traficul alocat
 • numarul de site-uri gazduite
 • numarul de casute de e-mail gazduite


Administrare conturi cPanel


Odata ce sunt definite pachetele pentru revanzare, se pot crea conturi cPanel. Exista control complet asupra acestora, se pot modifica oricand, fara nici o influenta asupra functionarii site-urilor gazduite. De asemenea, pentru analize exista rapoarte complete ale nivelului de utilizare al resurselor.


Administrare DNS


Panoul WHM permite administrarea serverului DNS, prin:
 • administrarea de zone DNS
 • administrarea de intrari MX
 • sincronizarea de zone DNS intre multiple servere


Contul demonstrativ al acestei interfete se poate accesa printr-un click aici.Toate preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA (19%). Plata se realizeaza in lei, la cursul BNR din data emiterii facturii.
Va rugam sa cititi termenii si conditiile si politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal inainte de plasarea unei comenzi.
Serviciile marcate ca nelimitate se pot folosi in limitele spatiului si traficului specifice fiecarui pachet.
Copyright © 2023 SC topcode SRL. Toate drepturile rezervate.